** GEBRUIK VAN DE ARMBANDEN VOOR UW KIND **

Vol hoofd, last van prikkels, HSK, spanning voor (CITO) toets/spreekbeurt, huiswerk, negatieve gevoelens etc. Kinderen kunnen hier veel last van ervaren. 

Een goede manier om je kind te ondersteunen met een olie buitenshuis, is met een lava armband!

Wat doet het dan, zul je denken? De lava steen is van zichzelf een aardende steen. Het is gestolde lava dat is ontstaan na een vulkaanuitbarsting. Vuur & Aarde. De vuur energie in deze steen geeft je moed en wilskracht. De aarde energie zorgt ervoor dat je overtollige energie afvoert en je persoonlijke kracht wordt vergroot. We weten allemaal wel dat wanneer je goed geaard bent, je je sterker voelt en niet zo snel uit balans zult raken. Ook voor kinderen is het fijn om goed geaard te zijn. Je kind zal zijn/haar lijf beter gaan voelen en beter kunnen aangeven als er iets aan de hand is. 

Natuurlijk kun je ook een roller met etherische olie meegeven of thuis een diffuser aanzetten, maar met een lava armband kan je kind zelf kiezen welke geur hij/zij die dag wilt dragen én wordt de edelsteen gedragen die ook nog eens zijn bijzondere werking heeft. Doordat de lava kraal poreus is, kan het de geur van een etherische olie opnemen. Je kind kan gedurende de dag aan de armband ruiken en hier een prettig gevoel door ervaren. De armband hoeft maar 1 druppel van een therapeutisch werkende olie op de armband. Bij een hoge kwaliteit olie zul je aan 1 druppel op de armband genoeg hebben voor de gehele dag en soms zelfs 2 dagen. 

De edelstenen die je in de armband kiest zijn persoonlijk, Vaak weten kinderen zelf heel goed welke edelsteen zij 'nodig' hebben. Maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar de werking van de edelsteen. Voor de hoogsensitieve kinderen zijn edelstenen zoals; rozenkwarts, labradoriet, amazoniet, bergkristal, amethist, lapis lazuli, fluoriet, rode jaspis en tijgeroog vaak geschikt. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste edelsteen? Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.

De oliën die je kunt inzetten bij je kind op de armband is bijv.: orange, lemon, peppermint, lavendel, stress away, en white angelica. Deze zijn via mij te bestellen. Maar je kunt ook hierin natuurlijk je eigen keuzes maken.  Kijk voor meer informatie over de etherische oliën verder in deze webshop onder het kopje Young Living oliën. 

© 2017 - 2020 ZoFijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel