~ZoFijn~

Veiligheid

De sieraden van ZoFijn worden uitvoerig getest voor verzending. De siliconen bijtringen, speenkoorden  en kettingen worden op een zodanige manier geknoopt dat het loslaten van een kraal vrijwel onmogelijk is. De bijtringen worden aan 2 kanten geknoopt. Mocht er dus een kant losgaan, betekent dat dat het draad door alle andere kralen terug zou moeten waar uiteindelijk ook weer een dubbele knoop zit. Bij de kauwkettingen (dus óók de mama voedingskettingen) zijn klik sluitingen. Hier zit een knoopje achter de sluiting, waardoor de sluiting niet terug kan schuiven en de andere knoop los kan komen. 

De plastic veiligheidssluitingen zijn niet bedoeld om op te bijten! Mocht jouw kind daar toch de voorkeur voor blijken te hebben, houd dan goed in de gaten of de sluiting heel blijft.

Maar de siliconen en lava sieraden bevatten kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Het advies is dan ook om je kind niét alleen te laten met de ZoFijn producten, maar altijd onder toezicht van een ouder/verzorger. Dus nooit mee naar bed!

ZoFijn is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die kunnen ontstaan bij het gebruik van de producten. Controleer daarom regelmatig het product op beschadigingen, slijtage of barsten. 

Gastenboek

  • 14-09-2018 - Wat waren de 2 mama’s blij met de originele bijtring...  lees meer
  • 07-05-2018 - Een tijdje geleden een mooie armband besteld bij Zofijn! Ik...  lees meer
  • 13-02-2018 - Een armband cadeau gekregen. Heel mooi en zit heel fijn....  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 ZoFijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel