~ZoFijn~

Wie ben ik

Mijn naam is Hanneke (1980), samenwonend en moeder van 2 dochters.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het maken van sieraden. Ik merkte in mijn jarenlange werkervaring met kinderen, als jeugdhulpverlener en kindercoach, dat er veel behoefte was aan ondersteunende materialen voor kinderen. Met name gericht op de spanning die zij ervaren. En ook voor mijn hooggevoelige dochter was ik op zoek naar iets wat haar kon helpen, maar wat ook mooi was. Al snel kwam ik op het idee om zelf sieraden te maken die de zintuigen prikkelen. Omdat er kinderen zijn die juist overgevoelig zijn voor geuren, kunnen deze kinderen baat hebben bij de kauwsieraden en andersom kunnen kinderen die zich prettig voelen bij een bepaalde geur, steun krijgen door een heerlijk geurende lava armband bij zich te dragen.

De geur, het voelen, het kauwen/sabbelen, maar ook het sieraad zien, kan je ondersteuning geven die je op dat moment nodig hebt.  Via deze zintuigen beleven we immers de wereld.

Ik vind het fijn om met natuurlijke producten te werken en alles op maat te maken voor de klant.. Zo blijf ik dicht bij mijn wens om alles persoonlijk te houden. 

De lava kralen staan voor "aarden" en ogen stoer. Ook kunnen zij door hun broze vorm etherische oliën of parfum opnemen. Dit geeft het sieraad net wat extra's. De edelstenen die er aan toegevoegd worden hebben ook ieder hun eigen werking. Dit maakt het tot een persoonlijk sieraad.

De siliconen kralen zijn gemaakt om op te kauwen, sabbelen of mee te friemelen. En bieden dus de ondersteuning die de persoon op dat moment nodig heeft. Van baby tot volwassene.

ZoFijn is sinds 2017 officieel mijn bedrijf naast mijn baan als ambulant hulpverlener. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een echt bedrijf waar ik met veel plezier mijn tijd aan besteed. Omdat ik naast ZoFijn een baan en een gezin heb, betekent dit ook dat ik op bepaalde dagen verzend en probeer om binnen 24 uur op een mail te reageren. Het kan zijn dat dit soms anders loopt. Ik hoop dan op begrip hiervoor. 

Heb je specifieke wensen? Mail dan gerust, ik denk graag met je mee. 

Ik hoop met mijn sieraden meer mensen zich ZoFijn te laten voelen.

 

Liefs,

Hanneke

 

 

 

Gastenboek

  • 14-09-2018 - Wat waren de 2 mama’s blij met de originele bijtring...  lees meer
  • 07-05-2018 - Een tijdje geleden een mooie armband besteld bij Zofijn! Ik...  lees meer
  • 13-02-2018 - Een armband cadeau gekregen. Heel mooi en zit heel fijn....  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2019 ZoFijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel