** OVER ZOFIJN **

Mijn naam is Hanneke (1980), samenwonend en moeder van 2 dochters (2011 en 2018).

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met de webshop ZoFijn met name gericht op kinderen. Ik merkte in mijn jarenlange werkervaring met kinderen, als jeugdhulpverlener en kinder(massage)coach, dat er veel behoefte was aan ondersteunende materialen voor kinderen. Met name gericht op de spanningen en druk die zij ervaren. En ook voor mijn hooggevoelige dochter was ik op zoek naar iets wat haar kon helpen, maar wat ook mooi was. Al snel kwamen de edelstenen en lavakralen op ons pad. We zijn allebei gek op edelstenen en etherische oliën. Dus de lava armband was hét begin van ZoFijn. Vanuit hier is alles uitgebreid en komt steeds meer mijn behoefte naar boven om meer mensen kennis te laten maken met ZoFijn.

De lava kralen staan voor "aarden" en ogen stoer. Ook kunnen zij door hun broze vorm etherische oliën opnemen. Dit geeft het sieraad net wat extra's. De edelstenen die er aan toegevoegd worden hebben ook ieder hun eigen bijzondere werking. Dit maakt het tot een persoonlijk sieraad. Je kunt zo dus iedere dag kiezen voor n armband die op dat moment bij je past en waar je behoefte ligt.

De oliën die ik verkoop zijn van Young Living en van hoge kwaliteit. Na veel zelf uitproberen en ervaren, ben ik van mening dat deze zuivere oliën een perfecte toevoeging zijn in mijn webshop. Je kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie over deze oliën. Hierin kun je natuurlijk ook zelf je keuze maken wat betreft merk oliën om toe te passen in huis of op een lava sieraad. 

Daarnaast ben ik voor ZoFijn altijd op zoek naar uitbreiding van mijn assortiment. Eerlijke en het liefst natuurlijke producten die kinderen en volwassenen een fijn gevoel geven. Heb jij een product wat in mijn webshop zou passen? Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.  

ZoFijn is sinds 2017 officieel mijn bedrijf naast mijn baan als ambulant hulpverlener in de gehandicaptenzorg. Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een echt bedrijf waar ik met veel plezier mijn tijd aan besteed. Omdat ik naast ZoFijn een baan en een gezin heb, betekent dit ook dat ik op bepaalde dagen verzend ( woe & vrij) en probeer om binnen 24 uur op een mail te reageren. Het kan zijn dat dit soms anders loopt. Ik hoop dan op begrip hiervoor. 

Heb je specifieke wensen of vragen? Mail dan gerust, ik denk graag met je mee. 

Liefs Hanneke

 

© 2017 - 2020 ZoFijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel