** LAVA SIERADEN **

Deze sieraden worden persoonlijk door mij op maat gemaakt voor jong (vanaf 4 á 5 jr.) en oud en hebben een stoere uitstraling door de lavasteen. Maar nog belangrijker.....ze hebben een mooie werking door de combinatie!

Deze lava-sieraden zijn gemaakt van 6 mm lava- en edelsteenkralen geregen op elastiek óf met een sluiting.

De lavasteen is een broze steen waar een etherische olie op gedruppeld kan worden, zodat er gedurende de hele dag een fijne geur te ruiken is. De etherische olie heeft daarbij een extra ondersteunende werking. De lavasteen zelf is een aardende kraal die overtollige energie afvoert en hierdoor je persoonlijke kracht op een zachte manier vergroot. De edelstenen hebben daarnaast óók ieder hun eigen mooie werking. Hoe fijn is het dan om je eigen persoonlijke armband te dragen die perfect past bij wat jij nodig hebt? ZoFijn!

Je kunt de armband eventueel naar wens zelf samen stellen. Stuur mij gewoon een berichtje via het contactformulier. Ik probeer binnen 24 uur hierop te reageren.

Voor meer informatie over de edelsteenkralen (kleur, werking e.d.), kun je een kijkje nemen op de pagina "edelstenen en werking". 

© 2017 - 2020 ZoFijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel